Sunday, March 31, 2013

SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta

Assalamualaikum..
Hari ni aku nak jadi budak rajin.
So cepat cepat aku pergi cari blog yang buat segmen.
Difollownya blog itu lantas ku tepek banner segmen diorang kat dinding post aku ni.
tak pecaya?
tengok bawah!


 Comel tak kak Ton banner tu?Comelcomelcomel!
Nak join sekali ke?Tekan SINI!

Ok,disebabkan segmen ni memerlukan peserta memberi komen mahupun cadangan,so meh nak kasi.
Kak ieta comel,blog kak ieta dah cukup comel macam kak Ton .
Nadia tengok semuanya dah okey.
Bila bukapun tak payah tunggu lama lama.
Yang paling Nadia suka blog kak ieta ada doa!
Nadia suka sangat sangat!
Itu sahaja.

P/S:Sorry Kak Ton!Asyik tersasul nama Kak Ton je!>_<


TARIKH TUTUP:5/4/2013



3 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen akak ya ^_^. Akak follower blog adik yg ke 5

    ReplyDelete
  2. Keputusan telah diumumkan. Terima kasih ^__^ http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/04/pengumuman-pemenang-segmen-komen-cadang.html

    ReplyDelete

Hai awak!
Jom komen sikit .Winkwink~
Tataa~