Tuesday, April 23, 2013

Followers + Pageviews + Jodoh + Ibu = fuyduhjkhboi

Assalamualaikum..
Hai uolls ..
Kelas tak tajuk entry ni?*Muahaha gelak zombie*
Baru sekarang aku berpeluang nak merapu entahpape kat blog sendiri sebab dari pagi lagi aku sibuk blogwalking sana sini.
Dan dan dan Alhamdulillah hari ni blog aku dah ada lebih daripada 50 followers dah.
*Lebih 1 je pun -.-" *
Pageviews hari ni pun dah mencecah 100.Mybe sebab aku banyak join segmen KOT.Apapun Alhamdulillah..


Tak tahu kenapa tetiba je aku terfikirkan jodoh aku.Siapa dia eh?
Dia tengah buat apa sekarang?
*Mohon Mama aku tak baca!Kalau tak mahunya dipinang jiran sebelah buat suami aku .OhNo!*
Aku tahu budak bawah umur macam aku ni tak patut nak fikir-fikir pasal benda cenggitu lagi tapi.....Japjap!Aku budak bawah umur ke?Whatever -,-
Aku dah tak tahu nak merepek apa dah.
Sebenarnya aku tak sabar nak tunggu panggilan upu ke ipg ke apa sebab aku memang dah lama nak merasa hidup di Universiti ni.
Tapi kalau aku tak berjaya masuk ipg aku ingat nak masuk form 6 sebab orang cakap senang nak jadi cikgu kalau masuk form 6 asalkan study betul-betul kasi dapat 4 flat.
Tapi aku nak masuk U !
Semalam Mak aku nasihat aku supaya cari kawan betul-betul bila dah masuk U nanti.Aku tahu dia risaukan aku sebab seumur hidup aku tak pernah pergi jauh lelama dari dia.Aku duduk asramapun cuma time ada kem.Tetiba jadi berat hati nak pergi belajar jauh-jauh tapi nak buat acanorkan,dah lumrah budak nak sambung belajar.
 Apapun aku harap aku dapat tunaikan impian Mak aku !
MENJADI SEORANG GURU .
Amin~

Kata orang apapun yang ingin kita lakukan pastikan ianya mendapat restu dari seorang ibu.

Kbai .


4 comments:

  1. btol tu dik :)
    cari kwn btol2 nanti masuk u nanti tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.Ok kak :D btw thanks sbb sudi komen :)

      Delete
  2. nanti ada rezeki blajar btul2...jgn leka pulak bila dh brjauhan dr mak nanti...

    ReplyDelete

Hai awak!
Jom komen sikit .Winkwink~
Tataa~